مشاوره حقوقی رایگان - پرینت

راهی وجود داره که نشه از یک خط پرینت گرفت؟
مثلا خطی به اسم هچکدوم از اعضای خونوادم یا خودم نیس به اسم یکی از دوستامه ولی رو گوشیه من بوده یه مدت کسی از اعضای خانواده حالا پدرم مادرم یا همسرم میتونن اگه شماره رو داشته باشن ولی ندونن که دست منه و بخوان پیرینت بگیرن ببین خط اصن برای کیه یا این خط رو گوشیه کی بوده قبلن؟
اخه من‌ از چند نفر پرسیدم گفتن که میشه ولی خب اگه اینجور باشه ینی هرکس بره یه شماره ببره با خودش و بگه میخام بدونم خط برا کیه یا پرینتشو میخام میگن بهش؟
یا مثلا بگن خط برا خودم بوده سوزوندمش کارتش این چیزام دارم حالا میخام پیرینت بگیرم ازش میدن بهش ایا؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

پرینت خط و استعلام فقط به صاحب خط داده میشود و یا از طریق مراجع قضایی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق محاکم قضایی دستور اخذ پرینت اجرا میشود و در غیر اینصورت امکان ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرینت نمی دهند ولی ممکن است بگن به نام کیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر فقط با دستور مقام قضایی امکان دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .معمولا پرینت خط فقط تماسهارا به صاحب خود خط می دهند اما بابت پرینت محتوای مکالمات وپرینت پیامکها نیاز به دستور قضایی دارید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

پرینت تلفن فقط در صلاحیت مقام قضایی است نه شخص

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود اگر کار خطایی کرده اید اول از همه عذر خواهی کنید حسب اظهارات شما پرینت را فقط به صاحب خط میدهند و با دستور قضایی امکان پذیره
ولی ممکنه در هر حال برای صاحب خط دردسر شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرفا با دستور مقام قضایی امکان دارد