مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار حکم جلب

سلام خیلی ممنون که وقت میزارین جواب میدین
حکم جلبی که بمن دادن 5 روز مهلت داشت من همون روز اول با مامور رفتم محل کارش ولی متاسفانه حضور نداشت.توی کلانتری گزارش نوشتن برم دادسرا.سوالم اینه پس حکم جلب فقط برای یکبار مراجعه اعتبار داره ودیگه نمیشه ازش استفاده کرد؟درسته؟چون کلانتری گزارش کارشو مینویسه ودیگه بدرد نمیخوره

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. در ای ورد رویه واحد وجود نداره و هر حوزه قضائی نظری داره . اصولا برگ جلب تا وقتی که منجر به گزارش کلانتری نشده قابل استفاده است. بعضی مقامات قضائی هم برای رفع شک و شبهه به صورت مکرر را می نویسند بمب به هر حال مشکل فقط مراجعه دوباره به مرجع صدور دستور جلب هستش و مانعی برای جلب دوباره و سه باره شخص نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .
می توانید نسبت به تمدید آن اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما در دادسرا ، درخواست تمدید حکم جلب ، بدون قید مدت را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان تمدید و یا صدور مجدد وجود دارد

فرزانه مددی زاده

سرکار خانم فرزانه مددی زاده :

با سلام.امکان گرفتن مجدد آن وجود دارد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با نظر دادسرا ی مربوطه قابل تمدید هست. و با توجه شرایط دسترسی به محکوم علیه پروندتون درخواست مدچ طولانی تری کتید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام امکان تمدید آن وجود دارد ضمن اینکه در اسم صحیح آن برگ جلب است نه حکم جلب