مشاوره حقوقی رایگان - تهدید و تجاوز

سلام وقت بخیر..
دختر19ساله هستم.
حدود4سال پیش شخصی چندین بار به دفعات زیاد از عقب به من تجاوز کردن.
و بعد از آن هم در این چندسال پشت هم تهدید و ازار و اذیت و مزاحمت برای من ایجاد کردن..به من گفتن اول برای تهدید شکایت کنم بعد این پرونده را ضمیمه پرونده تجاوز قرار بدهم.نظر شما چیست؟ آیا ثابت میشود؟یا همین حالا درکنار شکایت ب خاطر تهدید میتونم برای تجاوز هم شکایت کنم؟ باید چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید..
و اینکه الان بعد از دوماه پرونده تهدید رفته شعبه ی بازپرسی میخواستم بدونم چجوری میتونم پیگیری کنم که زودتر کارم رو انجام بدن چون تو پیامک نوشته در صورت نیاز ب حضور ابلاغیه میدیم.و اینکه تنها مدرکی که دارم اسکرین شات از آخرین پیام هاشه که تهدید کرده به نظرتون کافیه؟بقیه پیام ها حذف شدن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بار اثبات برعهده مدعی است.ادله اثبات اقرارشهادت اسناد امارات مثل (تصویر صدا)علم قاضی(مثل تحقیق محلی.نظریه پزشکی قانونی)می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رابطه با رضایت شما باشد شکایت تجاوز نتیجه ای نخواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بار اثبات بر عهده مدعی است کسی که ادعایی دارد باید دلایل و مدارک خود را ارائه نماید