مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

من با مردی 1 سالی هست که دوست هستم چند باری تو مشکل مالی کمکم هم کرده ولی یک دفعه طبق معمول رفتم باهاش سر قرار زن و بچه هم داره بهم تجاوز کرد ولی آب منیشو داخل نریخت تهدیدم کرده که اگه به کسی بگی میگم برای پول این کارو با رضایت خودت کردی پول دار هم هست آشنا هم داره من چند تا واریزی داره به حساب من میتونم ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
به این صورت نمی توان پاسخگو بود نیاز به داشتن تمام جهات می باشد می توانید تماس بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد شكايت كيفري كنيد ولي بايد فوري باشد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

مسلما میتوانید شکایت تجاوز کنید اما باید دلایل و مدارکی مبنی بر اجبار در این رابطه داشته باشد.ضمنا اگر قصد چنین شکایتی داشتید باید فورا انجاو دهید تا اثرات تحاوز رفع نشده

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تحت شرایطی امکانپذیر است جهت بررسی بیشتر و پاسخ دقیق تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نترسید. ارتباط با او را قطع کنید. اگر اقدامی کرد شکایت کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید لیکن باید وقوع اکراه و اجبار ثابت شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امکان شکایت وجود دارد ولی باید اجبارو اکراه ثابت گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اثباتش مشکل است ادعای تجاوز و اکراه و اجبار را باید ثابت کنید که سخت قبول می کنند چون نه شهود است و نه قاضی می تواند بدون مدرک قوی به این علم برسد که تجاوز رخ داده .