مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد

باسلام و عرض ادب.بنده یک ووحد آپارتمان مسکن مهر از پدر دامادم خریدم 45 میلیون که بعد حدود یکسال که قیمت مسکن کمی بالا رفت منصرف و سند نزد که درنهایت شکایت کردم که پس ازیکسال دادگاه رفتن ودوندگی نامبرده گفتن خانه رابه شخص دیگری فروختم 60 میلیون که وقتی قاضی وی را ملزم کرد تا رضایت بده را جلب وگرنه بعنوان فروش مال غیر متهم میشود با وساطت فامیل و بخاطر خواهرم که عروس وی بود رضایت بنده را گرفت الان متوجه شدم خانه را نفروخته و هم بنده وهم دادگاه وقاضی را با دروغ گول زده آیا میتوانم وی را مجدد شکایت کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مدارک و مستند شما بررسی گردد نحوه رضایت شما به چه صورت بوده وا یا وجهی دریافت نموده اید یا خیر در صورتی که نیاز به مشاوره تلفنی دارید تماس حاصل فرمایید