مشاوره حقوقی رایگان - جرم خيانت در امانت با مصوبه جديد سال ٩٩ قابل گذشت شده اكنون مرور زمان آن بر چه مبنايي است؟

با سلام و درود آيا با مصوبه سال ٩٩ و كاهش مجازات هاي تعزيري به نصف اكنون جرم خيانت در امانت قابل گذشت تلقي ميگردد و در دادگاهها بر اين اصل يعني قابل گذشت بودن مورد مبنا قرار خواهد گرفت و متعاقب آن از لحاظ مرور زمان تا يكسال پس از اطلاع از جرم ميتوان شكايت كرد؟ يا بر مبناي قانون مجازات اسلامي سال ٩٢ جرم خيانت در امانت كه به عنوان جرم غير قابل گذشت بوده از لحاظ مرور زمان طبق قاعده قبلي ملاك دستگاههايي قضايي ميباشد ؟با تشكر

پاسخ ها :

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
ملاک آخرین اراده قانونگذار می باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از جمله جاران قابل گذشت می باشد و در صورت رضایت مواجه با قرار موقوفی تعقیب خواهد شد