مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

من دوسال پیش تصادف کردم مقصر شدم قاضی 22 ملیون برید طرف ماشینمو توقیف زده اعسار زدم قبول کرد قاضی طرف اعتراض زده من شیمی درمانی میشم غیر از لیفان ماشینم هیچی ندارم قاضی رد میکنه حوکمشو؟

هزینه دادرسی چقدر میشه

خواهش میکنم جواب بدید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حکم دادگاه قابل پیش بینی نیست. مدارک بیماری خود را به دادگاه ارائه بدهید، هزینه های دادرسی را هر کس به رای معترض باشد باید بپردازد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در دعوای اعسار شرایط مالی شما در نظر گفته می شود نه مشکلات طرف مقابل

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در دعوای اعسار شرایط مالی متقاضی اعسار در نطر گرفته می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در دعوای اعسار وضعیت مالی و اقتصادی شما مورد بررسی قرار می گیرد