مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام همسرم مخفیانه برای مهریه برگ لازم اجرای را از طریق دفترخانه ازدواج و اداره ثبت تهیه کرده و همکنون با من زندگی میکند و البته قصد طلاق رو داره من به نام خودم یه ماشین دارم ولی من شغلم لوله کشی هستش و با آن کار میکنم برای جابجایی ابزار و جنس و گاهی اوقات هم در مسیر آدرسهای دور در سطح شهر تهران که برای بازدید یا انجام کار میرم که تایم داشته باشم از طریق اسنپ و تپسی مسافر کشی میکنم
من آیا میتونم ماشین رو مستثنا دین کنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .با توجه به این که در اسنپ کار می کنید می توانید با مدارک لازم رفع توقیف زنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید معرفی کنید ولی قبول کردنش با رئیس اجرای ثبت است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید به موارد گفته شده استناد کنید و دادخواست رفع توقیف بدهید