مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از ارث

با سلام
نام پدر بزرگ و مادر بزرگ من در گواهی انحصار وراثت مربوط به پدرم آمده است. حال آنها می خواهند از سهم الارث خود انصراف دهند. می دانم که با یک وکالت بلاعزل می توان برای به نام زدن اموال برای شخص ثالثی اقدام کرد. ولی آیا راهی وجود دارد که بدون به نام زدن (چون فعلا قصد فروش نداریم مخصوصا خانه) این خواست پدر بزرگ و مادر بزرگم حتی بعد از فوت نیز به لحاظ قانونی معتبر باشد تا بعدا نیاز به کسب اجازه و رضایت عمو ها و عمه هایم نداشته باشیم؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اقرارنامه محضری در دفتر اسناد رسمی بابت انصراف از سهم الارثشان از آنان اخذ شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقرار نامه رسمی مبتنی بر اعراض از سهم الارث

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود انسان عاقل کار را سخت نمیکنه وقتی میخواهند اعراض کنند شما هم نسبت به قبولی ان اقدام کنید که پس از 120 سال زنده باشند اتفاقی افتاد دنبال راهکار نباشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اقرار نامه رسمی مبتنی بر اعراض از سهم الارث تنظیم شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید به صورت صلح نامه اقرار نامه تنظیم نمایید