مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان صدور اجرائیه

سلام
بنده یه پرونده داشتم با ثبت احوال که دادنامه به نفع بنده صادر شد و ثبت احوالم اعتراضی نداشت . ما تاریخ 8/03 درخواست اجرائیه دادیم . سوالم اینه چند روز طول میکشه اجرائیه صادر بشه ؟ آیا خیلی زمان بره ؟ حدودا چند روزه اوکی میشه ؟
ممنون

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود زمان خاصی وجود ندارد وبستگی به حجم پرونده های شعبه داره معمولا با توجه به سیستمی بودن ابلاغیه سریع انجام میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حکم اعلامی باشد نیازی به صدور اجراییه نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم پاسخ به سوال شما مفصل بوده ونیاز به اخذ توضیحات تکمیلی می باشد لذا جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی و حفظ حقوق شما نیاز به گفتگو وبررسی مستندات می باشد