مشاوره حقوقی رایگان - وکالت انتقال سند خودرو

سلام من یه خودرو از فروشنده خریدم ولی سند و پلاکش را انتقال ندادم به اسم خودم و خودرو را به یه نفر امانت دادم ولی آن را بهم نمیده رفتم دادگاه دادخواست توقیف خودرو را بدهم گفتن باید سندش به نامت باشه آیا اگه از مالک خودرو وکالت بگیرم میتونم توقیف کنم؟ چون اصل مدارک دستم نیست آیا میشه با کپی مدارک وکالت بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام وکالت بگیرید و به نام خود منتقل کنید.

یک وکیل

بله با گرفتن وکالت و انتقال سند به نام خود می توانید خودرو را توقیف نمایید. علی الاصول با اصل اسناد وکالتنامه تنظیم می شود