مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

بنده ضمانت شخصی را نموده ام که نزدیک 8ماه است که حاضر به پرداخت قسط دیه نشده است ونزدیک3 ماه است حساب بنده مسدود میباشد چند جا سوال کردم میگن چون دیه قسط بندی شده بنابراین خلاف قانون است که حساب ضامن را مسدود کنند....لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادخواست اعسار داده باشد با پذیرش اعسار می توانید درخواست رفع انسداد حساب بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اعسار وی ثابت شده است رفع انسداد میشود درخواست خود را به اجرای احکام مربوطه بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد دیه طبق حکم اصلی قسط بندی شده است یا در نتیجه دادخواست اعسار توسط محکوم علیه بوده است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری کنید.