مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر سقف

با سلام و احترام
از آنجه که لوله فاضلاب پشت بام مسدود شده، آب حاصل از بارندگی در پشت بام جمع شده و از یک روزنه، به سقف واحد وارد شده است. حال با این اوصاف، هزینه تعمیر سقف مالک واحد مذکور با مالک می‌باشد یا از محل صندوق ساختمان باید پرداخت شود و هزینه آن به همه افراد ساختمان می‌باشد.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام پشت بام جزو مشاعات است و هزینه آن برعهده همه مالکین است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از محل صندوق ساختمان می بایست پرداخت شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه لوله های منصوبه در ساختمان جز مشاعات تلقی می گردد هزینه آن بر عهده کلیه مالکین ومتصرفین میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پشت بام جزو مشاعات است و هزینه آن برعهده همه مالکین است.