مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه در پرداخت حقوق کارگر

باسلام
-ازسال 1382 پیمان دسته جمعی در کارگاه برقرار گردید
-مزایای مربوطه به من پرداخت نشد
-سال 1387 بازنشست شدم بلافاصله دادخواستی را به اداره کار برای دریافت حقوق و مزایای مربوط به پیمان را دادم
-که امسال رای به نفع من صادر شد و مطالبات را دریافت کردم
-با توجه به تاخیر صورت گرفته خسارت ناشی از آن را خواهانم
سوال من از شما این است که خسارت تاخیر تادیه دستمزد به چه نحوی قابل وصول است
باسپاس

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

پیمان شما مشخصاً باید مشاهده شود ولی به طور معمول در پیمان های دولتی امکان پرداخت خسارت تاخیر تادیه از طرف کارفرما امکان پذیر نیست چون بودجه ای به جز آن چه برای قرارداد اختصاص داده شده، پیش بینی نشده. به عبارت بهتر خسارتی که می خواهید مطالبه کنید مشمول عدم النفع است و در قوانین مرتبط برای این مورد خسارتی در نظر گرفته نشده.