مشاوره حقوقی رایگان - چطور طلاق بگیرم

باسلام و عرض ادب:
ببخشید اگه امکان داره ی راهنمایی درست بکنید منو واقعاً کم آوردم.
من شوهرم ب شیشه اعتیاد داره و توهمای خطرناک میزنه و میگه ک من باچند نفر بهش خیانت میکنم و میگه دوتا بچه ها از من نیس و.... و سر این جریان مدام منو تهدید به قتل افترا و توهین و... میکنه .
من پدر و مادرم در قید حیات نیستن و یکماهه با دوتا بچه ب خونه دامادمون پناه بردم ک اونم با خواهرم ب مشکل خورده سر خرج و نگهداری ما و دامادمون عذرمو خواسته. من با دوتا بچه کوچیک بدون درامد و بدون سرپناه بیرون موندم.
رفتم واسه طلاق میگن یا باید شوهرتو دوبار کمپ بفرستی ک اعتیادش ثابت شه یا درخواست نفقه جاریه بدم بعد 6ماه اگه نداد حکم طلاق ایجاد میشه.
هر دوی این راهها برای من که بی سرپناهم طولانیه لطفاً لطفاً لطفاً بمن بگید باید چکار کنم ک بتونم زودتر طلاق بگیرم.واسه کمک خرجم ک هر ارگان یا کمیته ای میرم میگن تا طلاق نامه نداشته باشی کمک نمیتونیم بکنیم.من با دوتا بچه نه میتونم سر کار برم نه جایی برای خواب دارم کمکم کنید لطفا

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر مهریه قابل توجه هست از طریق مهریه و شکایت کیفری افترا و تهدید اقدام کنید جهت اعمال فشار و سپس طلاق توافقی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقدامات مختلفی می توان انجام داد از اینکه دادخواست مطالبه نفقه و بامهریه خود را به اجرا بگذارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مهریه و نفقه را مطالبه کنید تا بتوانید بعداً به صورت توافقی طلاق بگیرید