مشاوره حقوقی رایگان - خلع شرط تصنیف دارایی بعلت حکم عدم تمکین

با سلام و احترام . زوجه بنده در سال 97بدون اطلاع من منزل را ترک کرده و مجهول المکان می‌باشد .لذا در سال 97 حکم عدم تمکین را دریافت نمودم . هم اکنون پیغام داده که برمیگردد . هم اکنون من چگونه میتوانم خلع تصنیف دارایی را به علت عدم تمکین در این سه سال تامین دلیل بنمایم . با تشکر از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

پرسشگر ارجمند

شرط تنصیف یکی از شروط ضمن عقد است و شوهر باید این امر را قبول و امضاء کرده باشد، و زوجه ناشزه نباشد. ثانیا،اموال در زمان زوجیت بدست آمده با‌شد. ثالثا،دادخواست طلاق صرفا از ناحیه زوج باشد. رابعا، اموال در زمان طلاق موجود باشد. خامسا،ممکن است بین 5تا50درصد متغیر باشدبستگی به تصمیم دادگاه دارد،شامل اموالی که به ارث رسیده نمیشود. بعد از طلاق به وجود می‌آید و قبل از آن قابل مطالبه توسط زوجه نیست...