مشاوره حقوقی رایگان - امضا کردن شرط نصف دارایی بعد از عقد

سلام خسته نباشین ببخشید من و همسرم موقع عقد و امضای سند ازدواج گزینه ای را که مربوط به تعلق گرفتن نصف دارایی است را امضا نکردیم و الان دو ماه است که از ازدواجمان گذشته اگه من و همسرم با ان شرایط موافق باشیم میشه اون شرط رو که امضا نکرده بودیمو امضا کنیم؟ و اگه میشه کجا باید بریم و چجوری اونو ثبت کنیم میشه لطفا کمک کنین ممنونم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.خیر.داخل سند ازدواج نمی شوذ اضافه کرد ولی بصورت قراردادنامه رسمی وباحضوردردفترخانه می توانید انجام دهید.