مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر پیاده

سلامن سه ماه پیش تصادف کردم الان از دادگاه حکم اش اومده بیمه دارم ولی تاریخ گواهینامه ام موقع تصادف گذشته بود ماشینمو هم بعد تشکیل پرونده در بیمه فروختم منو راهنمایی کنید مجازات اسلامی مصوب 1375 (کتاب پنجم تعزيرات) و بند 1 ماده 3 قانون وصول برخی از درآمدهای دولت ومصرف
آن در موارد معين مصوب 1373 و رعايت تعرفه خدمات قضايی پيوست قانون بودجه 1399و مواد 5 و 6 و 11 از قانون
کاهش مجازات حبس تعزيری، از بابت جنبه عمومی بزه وی را به پرداخت مبلغ ده ميليون ریال جزای نقدی در حق
صندوق دولت ، از بابت جنبه خصوصی بزه با استناد به مواد 448 ،489،559،558،549،494،492،462،449، 488
و 709 و 714 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 از بابت 1 - کبودی خلف آرنج راست يک و نيم هزارم ديه کامل
2 -خراشيدگی حارصه قدام تحتانی ساق پای راست نيم در صد ديه کامل 3 -کبودی بند انتهايی انگشت پنجم در سطح پشتی
دست راست يک و نيم هزارم ديه کامل در حق آقای ش.ع فرزند ک. ظرف دو سال قمری از
تاريخ وقوع بزه محکوم مينمايد.(متهم بايد ظرف هر سال نصف ديه را بپردازد). مهلت های مذکور مشمول شرکت بيمه گر
نميباشد و شرکت بيمه گر وفق مقررات مواد 31و 32قانون بيمه اجباری خسارات وارد شده به شخص ثالث در اثر حوادث
ناشی از وسايل نقليه مصوب 1395ديات ياد شده را پرداخت خواهد کرد. چنانچه بيمه به تکليف مقرر فوق عمل ننمايد به
پرداخت جريمه ای معادل نيم در هزار به ازای هر روز تاخير در حق زيان ديده و يا قائم مقام قانونی وی محکوم می شود؛
رای صادره حضوری بوده، و ظرف بيست روز از تاريخ ابلاغ قابل تجديدنظرخواهی در محاکم محترم تجديدنظر استان
آذربايجان شرقی می باشد. ایا بیمه پول اشو می ده منو یک میلیون جریمه کردن ندهم چی مشه خلاصه راهنماییم کنین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی محکومیت به جزای نقدی را شخصاً به حساب دادگستری واریز قبض آن را به اجرا تسلیم نماید بیمه نیز باید دیه صدمات وارده به شخص مصدوم را پرداخت نماید و در صورتی که نسبت به پرداخت جریمه نقدی اقدام ننمایید اجرای احکام می‌تواند از اهرم های قانونی همچون مسدود کردن حساب بانکی و جلب و دستگیری شما اقدام نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه از طریق بیمه پرداخت می شود و جزای نقدی را نیز باید خودتان به حساب دادگاه واریز کنید.