مشاوره حقوقی رایگان - شکایت های بی مورد و بی پایه و اساس

با سلام و عرض ادب
بنده طی یک ماه زندگی مشترکی که با همسرم داشتم به مشکل برخوردیم...ایشون از ادامه ی زندگی امتناع کردند و عدم تمکین و حتی ازدواج مجدد من احراز شد. متاسفانه همسرم سر مسائل بی ربطی از بنده شکایت و بنا به عنواین مختلف به دادگاه میکشونه...مثلا طی تماس تلفنی داشتم با محل کارشون از بنده شکایت کرده ...جهت آشتی با خانواده مراجعه کردیم به منزلشون از بنده شکایت کرده و در تمامی موارد تهدید به قتل و ضرب و جرح و ... رو عنوان کرده ... شهود هم چندین مرتبه برادر و خواهرش رو برده ... میخواستم بدونم بنده میتونم شکایت کلی بزنم و تمامی موارد رو که حتی محکوم هم شدند رو اشاره کنم ... چون وقت منو واقعا گرفته سر هر چیز مزخرفی دادگاه میرم!!!
تهش هم هیچ حاصلی براشون نداره!!!!

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در موارد شکایت شده حکم برات گرفتید تحت شرایطی میتوانید اعاده حیثیت یا تقاضای خسارت معنوی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر افترایی بوده میتوانید شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل و مدارکی دارید می توانید به اتهام افتراء شکایت نمایید