مشاوره حقوقی رایگان - چطور میشه سند رو به نام زد

پدر بزرگ شوهرم قبل از فوتش یه خونه داشته، که چند نفر رو جمع کرده و رو برگه نوشته که این خونه به قیمت.... به وحید (شوهر من ) فروخته شد و وجه آن پرداخت شد، خودش امضا کرده و شاهدا هم امضا کردن.... میخواسته خونه رو بده شوهرم ولی به خاطر اینکه حرفی توش نباشه، نوشته فروختم و پولش رو گرفتم...

دیگه فرصت نشده برن محضر و بزنن ب اسم شوهرم خونه رو... حالا شوهرم سه تا عمه داره و با بچه هاشون و شوهراشون نقشه کشیدن ک خونه باید تقسیم بشه... و هر کار می‌کنیم نمیان امضا بدن خونه ب اسم شوهرم بخوره.... چیکار میتونیم بکنیم ما؟ لطفا اگه کسی وکیله راهنماییم کنه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید اول با ارایه مدارک انتقال ملک را در دادگاه اثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی طرح دعوا کنید.