مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن صیغه ای

من خانمی را صیغه کردم مدت صیغه ده ساله است همون اوایل زناشویی فهمیدم خانمم با مردی دیگری هم هست ب قدر کافی ازشون اس ام اس و عکس دارم ک برای همدیگه ردوبدل کردن حال میخام بدونم ک میتونم از زنم و مرده شکایت کنم بندازمشون زندان

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله امکان پذیر است
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

امکان طرح شکایت وجود دارد لیکن صرفا جهت پیامک و ارسال تصویر مجازات حبس در نظر گرفته نمی‌شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله منع قانونی ندارد اگر صیغه نامه رسمی دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه شکوائیه کیفری رابطه نامشروع وجود خواهد داشت
و شما باید با ارائه دلایل و مستندات ، ادعای خود را اثبات نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد مدارکی که در اختیار دارید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه رابطه نامشروع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
در نظر داشته باشید که مجازات رابطه نامشروع شلاق تعزیری است و مجازات آن حبس نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تحت عنوان رابطه نامشروع قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شماست نتیجه ای نخواهد داشت

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به استناد پیامک ها و عکس ها می توانید به جرم رابطه نامشروع شکایت کنید اما توجه داشته باشید که عکس و فیلم و پیامک در حد اماره است و به عنوان دلیل نمی تواند چیزی را اثبات کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در این زمینه اختلاف رویه وجود دارد.
لکن
اگر همسر رسمی شما است می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.