مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خانوادگی

سلام من یه سال تو عقدم الان دو ماه پدرزنم نمیزاره زنمو ببینم من الانم میخام برم خونه خودم و عروسی بگیرم نمیزارن و همچنین پدرزنم بدون اجازه من فرستادش دانشگاه الان بهترین کار چیه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهترین کار توافق است در غیر اینصورت الزام به تمکین بدهید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام بهتر است ابتدایا با مذاکره و تعامل و ریش سفیدی موضوع را حل کنید اگرنشد داد خواست الزام به تمکین بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خانما دوشیزه نیست دادخواست الزام به تمکین بدهید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تمکین دهید و جهت راهنمایی بهتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بهتر است ابتدایا با مذاکره و تعامل و ریش سفیدی موضوع را حل کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

توصیه می‌شود با مذاکره و تعامل موضوع حل و فصل کرد در غیر این صورت از طریق مجاری قانونی و قضایی اقدام نمایید