مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام .برای شکایت علیه پدر خانمم که مزاحمت برای زندگی ما ایجاد کرده و مدارک ما را نزد خود برده و به زور قصد گرفتن مهریه دخترش را دارد به کلانتری مراجعه کنم یا دادگاه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را تهیه نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شکایتی دارید از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.برای هر نوع شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام برای هر نوع شکایت از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام نمایید، هرچند که این نوع شکایت شما به نظر نتیجه نخواهد داشت

معصومه قلیچ

سرکار خانم معصومه قلیچ :

سلام دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح نمایید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما مبهم است . چه اسنادی را برده ؟ حسب مورد می تواند سرقت یا خیانت در امانت باشد یا اصلا جرم نباشد .
اگر دختر راضی به گرفتن مهریه نیست پدر هیچ کاری نمی تواند انجام بدهد .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت را می توانید از طریق دادسرا ثبت نمایید در صورت فوریت.وهم می توانید به خود دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه نمایید

یک وکیل

اگر خانمتان راضی به اجرای مهریه باشد .نراجعه شما به کبامتری و دادگاه اثری ندارد

نسرین عصیانی خوزانی

نسرین عصیانی خوزانی :

این موضوع اصلا جرم نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام چه مدارکی نزد خود برده چنانچه مدارک متعلق به شما باشد می توانید درخواست استرداد مدارک و اسناد را تقدیم نمایید و نسبت به موضوع دیگر نیز ظاهراً جرمی واقع نشده و ضمانت اجرایی ندارد لذا بهتر است با سازش و احترام و روابط را بهتر و موضوع را مرتفع نماید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

هیچ کدام و مهریه را خانم میتواند مطالبه کند نه پدرش مگر زیر 18سال باشد