مشاوره حقوقی رایگان - دخالت پدر همسرم

پدر خانوم بنده اجازه امدن خانومم پیش من را نمیدهد
حدود 1 سال و نیم است عقد کردیم
عروسی نگرفته ایم قرار شد بعد از بهتر شدن وضعیت شغل و کارم مراسم بگیریم
درین مدت مشکلات زیادی داشتیم و دعوا های بسیار بین من و همسرم
من در شهرستان هستم و خانومم در شهر دیگر
خانومم مشغول تحصیل بود و یه
چند ماهی میشود که درسش تمام شده و مشغول به کار شده و من در شهر خودم اشنا داشتم و گفتم کارت را درس میکنم استخدام شوی اما پدرش اجازه نداد
حدود 1 ماه است که باهم حرف نمیزنیم بینمان بحث شده و خانواده ها وارد شدن
خانومم هم جواب تلفن هایم را نمیدهد و میدانم پدرش گفته جواب من را ندهد خطم رو بلاک کرده و زنگ میزنم بوغ مشغول پخش میشه
از فضای مجازی هم من را بلاک کرده
پدر خانومم زنگ زده و ادعا کرده ک 3 ماه است که زنت را ول کردی و رفتی
و از پدرم درخواست سفته کرده که شما سفته بدهید تا من اجازه بدم دخترم با پسر شما زندگی کنن
خاستم بپرسم چه ولکردنی که نه اجازه میدهد زنم را ببرم و گفته حق نداری پایت را خانه ام بزاری
نه میگذارد با زنم حرف بزنم نه ببینمش
من میتوانم بروم محل کار زنم و زنم را بگیرم و با خودم به شهرستان بیاورم گرچه امکان مخالفت کردن هم داشته باشد چون دستورات پدرش فقط و فقط گوش میدهد .
من یک دستگاه خانه دارم که جدا هست و در منزل پدری بنده هست که برای زندگی به من داده است
و تمام وسایل برای زندگی را دارد
و جدا از وسایل موجود (وسایل جدا و نو خریداری کردم که هنوز تو کارتن هستن و باز نشدن )

میشود راهنمایی کنید من چکار کنم
ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بایداز طریق دادگاه الزام به تمکین بگیریدولی بهترین کار توافق است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است با گفتگو مشکل خود را حل نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تمکین دهید و توسط متخصص تنظیم شود