مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ماشین

سلام بنده چند روز پیش خودرویی را خریداری کردم و از انجایی ک بازدید مساوی خرید بوده قولنامه نکردیم رفتیم دفتر اسناد تنظیم وکالت کردیم و در زمان مراجعه برای تعویض پلاک گفتند ک ماشین حکم توقیف دارد و ناگفته نماند ک این حکم توقیف بعد از انتقال سند ب بنده و درست یه روز قبل تعویض پلاک در سیستم ثبت شده .. الان میخوام اعتراض کنم ب حکم توقیف با توجه به اینکه در زمان معامله توقیف وجود نداشته و بعد از معامله صورت گرفته ک گویا فروشنده شاکی بابت چک برگشتی دارد .. چجوری میتونم ماشینمو سند بزنم و از پارکینگ آزاد کنم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف داشتن وکالتنامه دلیل بر مالکیت شما نیست .
حسب اینکه در راستای اجرای حکم توقیف شده یا تامین خواسته پاسخ متفاوت خواهد بود .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی را مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر چند می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی و رفع توقیف خودرو را تقدیم نمایید ولیکن مستندات شما بسیار ضعیف است چرا که صرف وکالتنامه دلیل مالکیت تلقی نخواهد شد