مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه ملکی

با سلام
کل خانواده سندهای خونه هاشون به عنوان وثیقه برای آزادی برادرم که به اتهام قاچاق مواد مخدر در زندان بود گذاشتن و برادرم الان بیرون از زندان هستش و دوباره شروع به خرید و فروش مواد کرده
سوال من اینکه ما چگونه میتونیم سندهای خونه رو ازاد کنیم حتما باید داخل زندان باشه و یا اگر برادرم بگیرن برای سندهای خونه مشکلی بوجود نمیاد و یا اینکه اگر خودمون دوباره لوش بدیم برای اسناد خونه مشکلی پیش نمیاد
الان تو وضعیت بدی هستیم و برادرم اصلا به هیچ چیز فکر نمیکنه و کمک لازم داریم و واقعا نمیدونیم چیکار کنیم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید دید پرونده در چه مرحله ای است؟ در مرحله تحقیقات قبل از صدور حکم است یا حکم صادر شده است؟ علی ایحال برای آزاد سازی اسناد باید برادرتان به زندان برود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید زندانی را هر چه سریعتر معرفی کنید