مشاوره حقوقی رایگان - آزادی سند ملک

باسلام و عرض ادب. اول اینکه برادر بنده بخاطر 350میلیون بدهی محکوم شده و چندروزه بخاطر حکم جلب زندانی شد،البته درخواست اعسار داده که گفتن بعداز عید جواب میاد،گفتن با سند میتونم بیارم بیرون،آیا سند بنده بعلت بدهی ایشان توقیف نمیشه؟یا اینکه تا اتمام بدهی باید توقیف بمونه،؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید، آیا با اینکه درخواست اعسار داده محکوم شده میتونیم از وکیل شما برای تبرئه استفاده کنیم، ایشان برای خرید رمز ارز از طلبکار پول دریافت کرده اما طرف در شکایت ثبت کرده که پول قرض داده که ذاتا دروغه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سند شما تا زمانی که ایشان را تحویل مراجع قضایی بدهید توقیف خواهد بود و شما میتوانید با تحویل ایشان درخواست رفع توقیف از وثیقه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال برادر شما به موجب حکم قطعی محکوم شده است و با توجه به توضیحات ارائه شده پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.
بردار شما می تواند پرونده اعسار را پیگیری کند.
اگر اعسار خارج از مهلت داده باشد می تواند با معرفی وثیقه آزاد شود و بعد از رسیدگی به اعسار اگر اعسار رد بشه و برادرتون نسبت به پرداخت محکوم به اقدام نکنه از طریق وثیقه اقدام میشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان آزادی وجود دارد اگر خود به موقع معرفی کند جای نگرانی برای سند نیست
همکاران در خدمت شما هستند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

برای تبرئه ایشان باید رای را خواند بعد نظر داد اما اگر شما سند بگذارید تا نتیجه اعسارش معلوم شود اگر اعسارش پذیرفته نشود و بدهی طرف را نپردازد ملک شما فروش خواهد رفت

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر در موعد مقرر ایشان خود را معرفی کنند مشکلی برای سند شما نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان ضبط وجود دارد.می توانید برای دفاع وکیل بگیرید مشکلی ندارد.یا لایحه دفاعی را وکیل با توجه به مدارکی که دارید تنظیم نماید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه در موقع اعلام دادگاه معرفی گرددوثیقه ضبط نمی گردد
می توانید وکیل بگیرید باید تا قطعی شدن اعسار تامل بفرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر سند شما به عنوان وثیقه گذاشته شود برادر شما به مرخصی میاد و اگر در موعد مقرر خودش را به زندان معرفی نکند وثیقه شما ضبط می‌شود و علاوه بر محکوم به که از وثیقه برداشت می‌شود مقداری نیز جریمه ضبط میشودد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

سند وثیقه گذار تا تعیین تکلیف رای اعسار باقی میمونه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. با فرمایش شما حکم برادرتان قطعیت یافته است . اگر سند خود را بابت پرداخت بدهی برادرتان معرفی نمایید و ضامن پرداخت شوید سند شما تازمان پرداخت بدهی برادرتان بازداشت و حتی ملک شما در ازای پرداخت بدهی ممکن است در مزایده فروخته شود. چراکه تعهد به پرداخت داده اید (بعنوان شخص ثالث) اگر فقط سند را برای مرخصی برادرتان معرفی می نمایید اگر برادرتان پس از اتمام مدت مرخصی خود را معرفی نماید سند شما نیز رفع بازداشت می گردد. به هرحال در صورتجلسه ای که در اجرای احکام تنظیم می شود هرگونه تعهدی که بدهید می بایست به آن عمل نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با تحویل ایشان درخواست رفع توقیف از وثیقه نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

بل سلام و احترام
کاربر گرامی با عنایت به توضیحات شما حکم قطعیت یافته است . بنابراین اگر سند خود را بابت پرداخت بدهی برادرتان معرفی نمایید و ضامن پرداخت شوید سند شما تازمان پرداخت بدهی برادرتان بازداشت و حتی ملک شما در ازای پرداخت بدهی ممکن است در مزایده فروخته شود. چراکه تعهد به پرداخت نموده اید اما اگر فقط سند را برای مرخصی برادرتان معرفی می نمایید اگر برادرتان پس از اتمام مدت مرخصی خود را معرفی نماید سند شما نیز رفع بازداشت می گردد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سوال شما دارای قسمت های گوناگونی می باشد در حالت کلی در خصوص محکومیت برادرتان می توانید با همکاری یک وکیل بعد از بررسی و مطالعه پرونده مربوطه درخواست اعاده دادرسی در صورت وجود شرایط مقرر قانونی آن را نمایید .
در خصوص سند در صورت قبولی اعسار رفع توقیف خواهد شد و در غیر این صورت در صورت معرفی محکوم می توانید سند را آزاد نمایید غیر از این دو حالت در خصوص محکوم به از محل وثیقه اقدام خواهد شد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز ب بررسی بیشتر.
بله، سند توقیف می ماند