مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در مزایده

با سلام و وقت بخیر
به اتهام معاونت در کلاهبرداری در سال 93 به یک سال حبس محکوم شده ام که تا سال 1401 حکم اجرا نشد و من هم فکر می کردم مشمول مرور زمان شده است اما حالا دستور مزایده وثیقه ملک را داده اند که یک اشتباه فاحش در آن صورت گرفته است بدین شرح که ملک در شهرستان است و پلاک ثبتی وثیقه 20 است. اجرای احکام دستور فروش آن را به اداره جمع آوری و فروش اموال تملیکی شهرستان میدهد اما آن اداره دستور کارشناسی و فروش پلاک ثبتی 23 را صادر کرده که آن پلاک هم متعلق به ضامن من است.حال سوال اینجاست که آیا این مزایده باطل می شود؟ ضمنا اخیرا رضایت شاکی را گرفته ام و درخواست اعمال ماده 483 داده ام چنانچه تخفیف مجازات صادر شود میشه برای آزاد کردن وثیقه اقدام کرد؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وثیقه فعلا باید باشد
سوال شما کمی ابهام داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دو مساله جدا ست اگر در مزایده اشتباه شده باید درخواست جلوگیری از عملیات اجرایی داده شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید برررسی کاملی از پرونده انجام شود و پرونده در شعبه مورد نظر مورد مطالعه قرار گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما باید دادخواست مطالبه مزایده را تنظیم نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

بله شمامیتونین مزایده رو تازمانی که خریدار پرداختی نداشته باطل کنین

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله با عنایت به اشتباه مزبور مزایده قابل ابطال است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر ملکی که دستور مزایده آن صادر شده است ملک دیگری باشد امکان توقف مزایده وجود
دارد
و شما باید دادخواست توقف اجرای مزایده را مطرح نمایید و

و شما باید به دادستانی مراجعه و
پیگیری نمایید

رضا جمشیدی فر

جناب آقای رضا جمشیدی فر :

سلام، مزایده آور اشتباه باشد در این فرض می‌شود درخواست اصلاحیه داده شود اما در خصوص مابقی موضوعات که فرمودید هرچند مبهم بود اما می‌توان قائل به درخواست ابطال مزایده باشیم، موفق و پیروز باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد ضمن اینکه

چنانچه در مزایده اشتباه شده بایستی درخواست توقف عملیات اجرایی پیگیری نمایید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام بله مزایده مشکل دارد. و در خصوص وثیقه هم تا 1 چهارم قابل ضبط است

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام نظر به رای شعبه دیوان عالی کشور، دعوی ابطال مزایده و بیع به طرفیت سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، که منشأ آن دستور ضبط وثیقه صادره از دادسرا باشد، مشمول اعتراض به عملیات اجرایی دستور مذکور بوده و رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه عمومی است. بنابراین در دادگاه حقوقی دادخواست ابطال مزایده مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ مناسب نیازمند گفتگو راجع به پیرامون سوال است تماس بگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله اگر شماره پلاک اشتباه باشد موجب ابطال مزایده است
تخفیف مجازات ارتباطی به ضبط وثیقه ندارد