مشاوره حقوقی رایگان - آیا با دادن دیه بدون رضایت سند آزاد میشود

آیا با دادن دیه بدون رضایت سند آزاد میشود

پاسخ ها :

محسن رضایی

جناب آقای محسن رضایی :

بله اگر جریمه یا زندانی نداشته باشید ازاد میشه

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی دارد اگر صرفا موضوع دعوا دیه باشد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید به اجرای احکام مراجعه نمایید و مبلغ دیه را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.اگر رای صادره فقط پرداخت دیه باشد بله پس از پرداخت سندآزاد میشود

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

بستگی به میران مجازات دارد که صرفا پرداخت دیه بوده یا مجازات دیگری هم در کنار ردیه وجود داشته

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به حکم دادگاه دارد باید دید مجازات غیر از دیه هم تعیین می گردد یا خیر

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
اگر به غیر از دیه محکومیت دیگری نداشته باشد، بله وقتی دیه پرداخت بشود موجبی برای بازداشت سند نیست.