مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سفته از کارفرما

با سلام
بنده از شرکتی 7 ماه خارج شدم اما شرکت موصوف سفته های بنده رو تحویل نمی دهد بلکه تهدید کرده در صورت شکایت بابت حقوق و مزایا اخر کار در اداره کار ، این شرکت اقدام به اجرا سفته در دادگاه را می نماید می نماید شما بفرمایید چطور می تونم سفته های خودم رو از این شرکت دریافت کنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهار نامه بابت استرداد سفته بدهید و اگر اهمیتی ندادند به پیوست آن دادخواست استرداد سفته بدهید یا شکایت کیفری خیانت در امانت نمایید.حقوق و مزایای خود را نیز از طریق اداره کار مطالبه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول اظهارنامه بدید و بعد استردادسفته را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شرکت نمیتواند در مورد سفته اقدام نماید شما حتما در هیات تشخیص اداره کار شکایت نمایید و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته را اقامه نمایید. و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای اجرای سفته باید دلیل باشد تمام حق و خقوق به شما تعلق می گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بابت حق و حقوق خود از طریق اداره کار شکایت کنید و بابت سفته دا‌دخواست استرداد لاشه سفته بدهید.