مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تهدید و توهین به این جانب

سلام من 5 ماه پیش با چند نفر درگیر شدم و پس از اینکه از آنها شکایت کردم به جرم ضرب و جرح و فحاشی و ورود به منزل در دادگاه. دادگاه آنها را متهم کرده حالا پس از 5 ماه از شکایت این جانب آنها رفته اند از من به جرم تهدید و توهین شکایت کرده اند بخاطر اینکه به آنها رضایت بدهم شاهد هم با خود برده اند. ایا میشود بعد از 5ماه دادگاه از آنها شکایتشان را قبول کند.. در صورتی که من اصلا لزومی برای تهدید آنها ندارم..

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شکایت ایشان پذیرفته میشود و شما باید در دادگاه از خود دفاع نمایید