مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سیستمی ظرفیت در برگه سبز خودرو و عیوب فنی و بدنه

با سلام
بنده حدودا دو هفته قبل یک دستگاه خودروی پژو پارس مدل 83 خریداری کرده ام که بعد از تعویض پلاک و سند زدن بنام خودم متوجه شدم که داخل برگه سبز در قسمت توضیحات نوشته شده تغییر سیستمی ظرفیت در تاریخ ... میخواستم ببینم خودرو مشکلی داشته که این رو نوشتن داخل توضیحات؟
ضمنا بنده بعد از تعویض پلاک متوجه شدم که خودرو از قسمت عقب تصادف داشته و شاسی صدمه دیده و ایرادات فنی بسیار زیاد دارد که در حال رفع و هزینه کردن برای آنها هستم و خواستم بدونم که میتونم بابت این ایرادات خسارت دریافت کنم از فروشنده
ممنون

پاسخ ها :

تغییر سیستمی ظرفیت در برگه سبز خودرو عیب در خودرو خریداری شده خودرو