مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو

سلام عرض ادب بنده دو هفته پیش ماشین خریدم بعد از چهار روز بردم روغن ماشین رو عوض کنم گفتن بلوک سیلندر ایراد داره باید عوض بشه با فروشنده در میان گذاشتم گفت خیالت راحت حلش میکنم من نزدیک 20 میلیون خرج کردم الان قبول نمی کنه اشتباه کردم قول نامه هم ننوشتم لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر
مطالبه خسارات خودرو برای فروشنده ارسال نمایید

و سپس شما باید دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو و میزان خسارت تعیین گردد

و سپس باید دادخواست مطالبه خسارت ناشی از عیب خودرو اقامه نمایید و به نظریه کارشناس استناد نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونی فسخ کنی یا خسارت و مابه التفاوت بگیری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و خسارت ارش مبیع را مطالبه کنید.
بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید تا کارشناس میزان خسارت را تعیین نماید.

زينب  زالي

زينب زالي :

اول طی یک اظهارنامه عیب را اعلام کنید حتما. تا بعد برای تایید فسخ و مطالبه خسارات بتونید اقدام کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا تامین دلیل نمایید سپس اظهارنامه ای مبنی بر مطالبه ارش به جهت خیار عیب برای فروشنده ارسال نمایید و در صورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه ارش به موجب خیار بطرفیت ایشان طرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل کنید و با اثبات بیع، دادخواست مطالبه خسارت دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید هم معامله را فسخ کنید یا اینکه مطالبه خسارت نمایید انتخاب با شماست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تامین دلیل کنید و اظهارنامه بدهید و سپس دادخواست فسخ یا آرش به جهت وجود عیب بدهید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

به علت نداشتن قولنامه اقدامی از سوی شما قابل پذیرش نخواهد بود