مشاوره حقوقی رایگان - پخش کردن شماره و تهدید

سلام
پسری که به اصطلاح به من علاقه داشت وقتی با جواب منفی من رو به رو شد شروع به آزار و اذیت در شبکه های مختلف اجتماعی کرده و بعد از اون برای اینکه ایشون رو آنبلاک کنم شماره منو به عنوان یک زن بدکاره در کانالهای تلگرامی پخش کرد
من ایشون رو آنبلاک کردم تا شماره من رو پاک کنن و دیگه نمیتونستم بلاکشون کنم چون میترسیدم دوباره بخوان شماره منو پخش کنن
ایشون منو تهدید کردن که اگه باهاشون سر قرار نرم و تو اینستاگرام فالوشون نکنم دوباره شماره منو پخش میکنن
من شماره ایشون، مادرشون، بعلاوه اسکرین شات از همه تهدیدهاشون دارم
میتونم ازشون شکایت کنم؟ و اگه شکایت کنم حکمشون چیه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به عنوان تهدید و افترا از او شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان تهمت و افترا و تهدید شکایت کنید.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

سلام بله حتما شکایت کنید هم به جرم توهین که مجازات آن جزای نقدی است و هم به جرم تهدید که مجازات آن شلاق یا زندان است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحت افترا تهمت می توان شکایت خود را مطرح نمایید