مشاوره حقوقی رایگان - پخش کردن شماره دیگران در تلگرام

دوروز پیش یک نفر داخل گروه های تلگرامی شماره تماس و اسم و فامیل من را به یک نام زشت و بی حیا گذاشته بود که چندین نفر پیام شخصی به من دادند و اسکرین شات فرستادند که یک نفر شماره تماسمو گذاشته داخل گروه های تلگرامی الان من ایدی تلگرامی اون شخصو دارم و اسکرین شات هایی که بقیه واسم فرستادن از اون گروه هایی که این شخص شماره و اسم و فامیل من رو گذاشته بنظرتون میتونم شکایت کنم و این اطلاعات کافی هست که مشخص بشه این شخص کیه چون ایدیشون هم فیک بود و واقعا بحث آبرو هست. شمارمو خاموش کردم ولی همین که اسم و فامیل منو این شخص داره میزاره داخل گروه ها باعث بی ابرویی میشه لطفا کمکم کنید که باید چیکاررکنم که این شخصو از راه قانونی پیداکنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

هر کس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5,000,000) ریال تا چهل میلیون (40,000,000) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهدشد.

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک شکایت شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان شکایت وجود دارد می‌توانید از طریق پلیس محترم فتا و دادسرای جرایم رایانه‌ای اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت خود را ثبت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله این موضوع قابلیت پیگیری دارد با عنایت که اسکرین‌‌شات‌های گرفته شده و سایر مدارک شکایت مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا از طریق دادسرای ویژه جرایم رایانه‌ای موضوع تحت پیگرد قانونی قرار گیرد و پلیس فتا بعنوان ضابط دادگستری وارد عمل شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اعلام شکایت کنید تا پلیس فتا موضوع را بررسی کنند