مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت

سلام چندروزه اقایی از تلگرام به من پیام میدن و قصد آشنایی دارن، پرسیدم شماره منو از کجا اورده،گفتن که جایی بودن یه خانمی شماره منو بهشون دادن، منم تونستم شماره این اقا رو ازشون بگیرم، الان میخوام بدونم. اون خانم کی بوده شماره منو داده، و اجازه ندم دیگه برای من دردسر درست کنه. اما این آقا زیر بار نمیره اون خانم معرفی کنه، برای من خیلی مهمه بدونم اون خانم چطور به خودش اجازه همچین کاری رو داده و. دیگه تکرار نکنه

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام. شما علیه اون آقا اعلام شکایت کنید خودشون مشخصات خانم را خواهند داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده با توجه به توضیحات ارائه شده ادعای آقا نمیتونه صحت داشته باشه.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما با ان خانم کار نداشته باش این مرد مزاحم را رد کن بره

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مزاحمت از این شخص شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است دروغ گفته باشد. در هر صورت تحت عنوان مزاحمت قابل پیگیری است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود