مشاوره حقوقی رایگان - توقیفی ماشین

سلام من ماشین که یک سال پیش فروختم بکسی که ماشین به نام من نبوده بابت من که به کسی بدهکار باشم میتوانند ان را توقیف کنند

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر سند رسمی هنوز هم چنان بنام شما باشد قابل توقیف است وفرد خریدار بایستی جهت اعتراض مالکیت خودرا اثبات نماید ورفع توقیف زند.اما اگر سند را نیز انتقال داده اید خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سند ماشین الان بنام شما نیست از سوی طلبکار شما قابل توقیف نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر پلاک ماشین بنام شما باشد توقیف میشود والا خیر

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

توضیحاتتان مبهم است از طریق پنل مشاوره اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه ماشین به نام شما نیست کسی نمی تواند بابت بدهی شما توقیف کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر سند رسمی هنوز به نام شما باشد احتمالش هست کسی که با او معامله کردید باید اعتراض ثالث نماید.