مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری رایانه ای

سلام و عرض ادب خدمت تمامی وکلا و مشاوران عزیز طاعاتتان قبول.
دیروز مامور ابلاغ، ابلاغیه ای از دادگاه آورد به نام خواهرم از طرف شرکتی از تهران تحت عنوان کلاهبرداری رایانه ای
که با سیمکارت شما صورت گرفته است در صورتی که خواهرم حتی گوشی ساده هم ندارد چه برسه به گوشیهای هوشمند و از این طور چیزا فقط یه سیم کارت دارد که دست خودمان میباشد و هیچ گونه استفاده غیر قانونی ازش نشده یا به دست کسی هم سپرده نشده که بخواد سواستفاده بشود و اکنون هم مجبور شدیم بریم دادگاه تهران این چطور ممکنه که با سیم کارتی که در دست خود ماست بتونن کلاهبرداری کنن ممنون میشم راهنمایی ام کنید بازم ممنون از پاسخگویی و سعه صدر شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هر صورت باید ادله محکمه پسند و دفاعیات مناسبی در این خصوص ارائه نمایید چون در مظان اتهام می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع توسط پلیس فتا بررسی میشه اگر کاری نکرده باشد مشکلی پیش نمیاد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید متاسفانه توسط افراد کلاهبردار ، همه نوع کلاهبرداری امکان دارد
و شما باید از شخصی که از شماره تلفن همراه شما سو استفاده کرده است شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت دفاعیات مناسب ارائه کنید تا تبرئه شوید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

موضوع توسط پلیس فتا بررسی میشه اگر کاری نکرده باشد مشکلی پیش نمیاد