مشاوره حقوقی رایگان - چگونه در دعوی حقوقی اجرای حکم غیابی صادره بدون ارائه ضامن از سوی شاکی ممکن است؟

سلام و عرض ادب، بابت خسارت وارده از واحد فوقانی شکایت کرده و با جلب نظر کارشناس محترم بدون اینکه مشتکی عنه در هیچ یک از جلسات دادرسی حاضر شود محکوم به پرداخت خسارت گشته. با توجه به اینکه صدور حکم غیابی بوده و در تجدیدنظر رای قطعی نیز صادر شده (بنده درخواست تجدیدنظر کرده بودم)، اجرای احکام شعبه از بنده مطالبه ضامن نموده است که امکان آن برای بنده غیر ممکن است. آیا راهی برای طی مراحل اجرای احکام بدون ضامن وجود دارد؟ من چه کنم؟ پیشاپیش سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای اجرای حکم غیابی باید حتما ضامن معرفی نمایید