مشاوره حقوقی رایگان - ضامن برای اجرای حکم غیابی

سلام و عرض خسته نباشید من دادخواست الزام به تنظیم سند خودرو دادم و خوانده در جلسات شرکت نکرد و حکم به نفع من داده شده است و 40 رو هم از صدور حکم گذشته ایا برای اجرای حکم ضامن لازمه (خوانده در شهرستانه و ثنا هم داره)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
برای اجرای رای غیابی باید ضامن معرفی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه رای غیابی است آری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر حکم به صورت غیابی صادر شده باشد می‌بایست برای اجرای آن ضامن بسپارید به متن حکم مراجعه کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
در صورتی که حکم غیابی صادر شده باشد جهت اجرا حکم ضامن احتیاج است

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

اگه رای و اجرائیه غیابی باشه، بله ضامن میخواد

علی شیئی مقدم

جناب آقای علی شیئی مقدم :

سلام وقت بخیر
طبق توضیحات شما میبایست جهت اجرای رای ضامن معرفی نمایید.

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام اجرای حکم غیابی نیاز به ضامن دارد به جهت اینکه محکوم علیه اطلاع از محکومیت خود ندارد اما اگر خوانده در سامانه ثنا ثبت نام کرده و حکم از طریق ثنا به وی ابلاغ شده باشد دیگر غیابی محسوب نمی شود باید با قاضی صحبت کنید چون تصمیم گیرنده قاضی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اجرای احکام غیابی منوط به معرفی ضامن معتبر است

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اگر رای غیابی باشد برای اجرای ان ضامن لازم است