مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی

سلام ما یک زمین سند مشاع داریم که فقط حدود ملک مشخص هست و تمامی تقسیمات زمین ها تغییر کرده است و
چندین ساله که زمین و رها کرده بودیم و الان تصرف شده و اینکه نمیدونیم چه کسی در زمین هست و یا اینکه سند گرفته یا نگرفته
در ابتدا تامین دلیل انجام بشود؟
و با توجه به سند رسمی ما با دعوای خلع ید کار به چه صورت پیش میرود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست خلع ید بدهید.
با با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به محل زمین مراجعه نمایید تا مشخص بشود که اصلا زمین شما در تصرف چه شخصی است و بعد از تعیین متصرف ، دادخواست تصرف عدوانی بدهید تا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا باید موقعیت زمین و شخص متصرف مشخص پس از آن اقدام حقوقی انجام دهید لذا ابتدا تامین دلیل نمایید