مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین کشاورزی

با سلام و وقت بخیر
حدودا 8 سال پیش پدر بنده با دو نفر از همسایگان خود تصمیم به احداث کوچه ای بین 3 زمین کشاورزی خود گرفته اند که بطور مشاع 3 نفری از آن استفاده کنند. و بطور شفاهی باهم قرار گذاشتند که آن 2 نفر هرکدام 500 متر برای احداث کوچه زمین بدهند و پدر بنده که زمین کشاورزی اش ته کوچه قرار میگیرد 700 متر زمین بدهد. برای اینکار مهندس و نقشه بردار نیاوردند درحالیکه یه کارگر بنا را برای مترکردن آوردند. و کوچه ای را در بین این 3 زمین کشاورزی احداث کردند. حال بعد از 8 سال پدرم مهندس نقشه برداری آورده و زمین کشاورزی خود را متر کرده و متوجه شده که از زمین ما به جای 700 متر، 1100 مترمربع برای احداث کوچه کم کردند یعنی بیشتر از اون چیزی که باهم بطور شفاهی قرار گذاشته بودند.
حال سوال اینجاست که چگونه و به چه طریقی و به چه عنوانی میتوان از آن دو نفر شکایت کرده تا 400 متر زمین باقیمانده خود را بتوانیم از تصرف آن دو نفر آزاد کنیم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما برای اثبات این ادعا باید ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید تا میزان دقیق کارشناسی شود و سپس دادخواست مطالبه مابقی متراژ دهید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
اگر زمین تحت تصرف ایشان است دعوی رفع تصرف مطرح نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

400 متر در تصرف دونفر است یا معبر ؟
باید اول تامین دلیل کند بعد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اول تامین دلیل و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که زمین در تصرف ایشان است که می‌توانید برای آن اقدام نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
ابتدا تأمین دلیل و سپس دادخواست را
ثبت و پیگیری نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست تامین دلیل دهیدو سپس دادخواست مطالبه مابقی متراژ دهید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام با توجه به اختلاف غیرمتعارف متراژ ادعای عدم اطلاع از تفاوت متراژ که به قدری واضح است که نیازی به نقشه برداری هم نیست دور از ذهن به نظر می‌رسد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام‌ابتدا تامین دلیل نمایید وسپس دادخواست مطالبه بفیه متراژ مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل مطرح نمایید و سپس دادخواست دهید

یک وکیل :

پرونده باید بررسی شود . اسناد و مدارک نیاز به مطالعه دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال مبهم است . اگر این کوچه در جایی به ثبت نرسیده است و صرفا اذن بوده است می توانید از اذن خود رجوع کنید .

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست رفع تصرف مازاد به طرفیت دو همسایه

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت وجود قراداد بهتر میتوان به نتیجه رسید

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

از اول توافق شده حالا که مازاد آن مشخص شده باید با آنها صحبت کرد و از بزرگان و ریش سفیدان روستا کمک گرفت چون شفاهی بوده و مدارکی ندارید