مشاوره حقوقی رایگان - پلمب مغازه نجاری

میخاستم بدونم خونه ما تو روستا هس کلی نجار هس که مشروب میخورن و ارامش نداریم حالا نمیدونیم پروانه کسب دارن یا ندارن چطور مغازشون پلمپ کنیم و بیرونشون کنیم چه مدارک و مستنداتی نیازه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

با شهادت شهود میتوانید تحت عنوان شرب خمر از ایشان شکایت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر متجاهر به شرب خمر هستند می توانید شکایت کیفری شرب خمر با شهادت دو شاهد انجام دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق کلانتری اقدام کنید تا صورتجلسه شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مزاحمتی برای محل ایجاد می‌کند با استشهادیه محلی میتوانید علیه آنها شکایت کنید و از طریق 110 صورتجلسه تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر ایشان باعث مزاحمت شما نشده باشد شما نمی توانید اقدامی انجام بدهید

و برای اقامه دعوا شما باید دلیل داشته باشید تا بتوانید دعوا را اثبات نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام اداره اماکن شهرستان یا اتحادیه صنف یاشهرداری بابت نداشتن کاربری تجاری و در صورتی که اقدام به شرب خمر هم کردند میتوانید باکلانتری تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت مزاحمت می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شما نمي توانيد بايد مطابق قانون و توسط مامورين و ضابطين قضايي صورت پذيرد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

به اتحادیه یا به 110زنگ بزنید تازمان ارتکاب جرم دستگیر شوند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از طریق اتحادیه پیگیری نمایید ، اگر موثر واقع نشد می توانید تحت عنوان شرب خمر و ایجاد مزاحمت از ایشان شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق کلانتری اقدام کنید تا صورتجلسه شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از، طریق دهیاری نیروی انتظامی پیگیری گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اتحادیه مربوطه اقدام کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما دادخواست فک پلاک بزنید توقیف که بشه رفع ذنمیشه تا پلاک عوض شه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با شهادت شهود میتوانید تحت عنوان شرب خمر از ایشان شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید با شهادت شهود فیلم و سایر مستندات شکایت خود را مطرح کنند

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
سوال مبهم است .اما بطور کلی برای پلمپ مغازه به واحد اماکن اطلاع بدید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما امکان پلمپ ندارید شکایت مزاحمت مطرح کنید گزارش به امکان عمومی هم دهید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود شکایت شرب خمر را مطرح کنید و دو شاهد برای اثبات ادعا لازم است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر آزاری به شما نمی رسانند نمی توانید اما اگر برای اهالی محل مشکل ایجاد کردند با استشهادیه محلی و امضای شورای ده و دهدار میتوانید اول به انها اخطار رفع مزاحمت بدهید اگر رفع نشد بعد ازشون شکایت کیفری ایجاد مزاحمت بکنید