مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد طرح دعوا و شکایت از فردی

با عرض سلام و خسته نباشی خدمت وکیل محترم . سوال من راجع به دامادم است که چند روز پیش به علت اختلاف خانوادگی با همسر خود که دختر بنده می باشد . با زنگ زدن به داماد کوچکترم که در تهران زندگی می کند . به او گفته که خانم تو زمانی که خانه پدرش بوده باکره نبوده و او را به تو انداختن و حتی فحش و ناسزا هم می گوید و ایشون هدفش تهمت و افترا و به هم زدن زندگی آنها بوده و همه چی را به دروغ گفته و بنده اگر بخواهم از ایشون به عنوان پدر دختر شکایت کنم باید کجا شکایت کنم . و ضمنا فایل صوتی صدایش هم موجوده لطفا راهنمایی کنید . با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شخص ذی نفع می تواند به عنوان شاکی شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی اسناد فایل صوتی و شهادت شهود طرح نماید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

در دادسرای محل زندگیتون از طریق دفاتر خدمات قضایی به اتهام افترا و قذف

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید