مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ادعای حیثیت

سلام داماد من بعد از دوماه نامزدی ادعا کرده دخترم باکره نیست من نامه سلامت دخترم را به دادگاه ارائه کردم و ادعای حیثیت کردم به نظر شما دادگاه چه حکمی می دهد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بستگی به سوء نیت یاعدم سونیت داماد شما دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر شما گواهی سلامت داشته باشید داماد مرتکب جرم افترا شده است و ممکن است قاضی حکم حبس صادر نماید البته اگر سو نیت ایشان احراز بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات به مجازات تهمت و افترا محکوم خواهد شد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی به سوء نیت یاعدم سونیت دارد لذا براین اساس نتیجه قابل پیش بینی نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف دروغ گفتن جرم نیست اگر غیر از این جمله نسبت ناروایی بیان کرده باشد حسب مورد می تواند جرم باشد .