مشاوره حقوقی رایگان - جرم افترا یا قذف

همسرم به جرم فریب در ازدواج از من شکایت کرده و ادعا کرده موقع عقد دوشیزه نبودم. از طریق پزشکی قانونی اثبات شد من ان زمان دوشیزه بودم و در اثر نزدیکی با همسرم مدخوله شدم.
تهمتی که به من زدند افترا هست یا قذف؟
مجازات آن چیست؟

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
در مورد قذف باید صراحتا بیان بشه که زنا کردید در این مورد صادق نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

افترا.می توانید تحت عنوان افترا و اعاده حیثیت از وی شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر صرفاً اعلام کرده باشد باکره نیست این موضوع قذف محسوب نمی شود چون ممکن است بکارت به خاطر ورزش یا خود ارضایی از بین رفته باشد.
تهمت محسوب می شود

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

مطلب فوق مصداق افتراست و ارتباطی با قذف ندارد و چنانچه در دادگاه اثبات گردد میتواند پیامدی همچون شلاق جزای نقدی در پی داشته باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از ایشان به عنوان افترا و تهمت اعاده حیثیت کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
با توجه به اظهارات شما ؛ افترا می باشد ولی در دادگاه باید سونیت ایشان را اثبات کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قذف محقق نشده است افترا میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قذف به معنای رابطه نامشروع شما با اشخاص بیگانه است و این که همسر شما ادعای غیردوشیزگی شما را کرده است دال بر جرم قذف نخواهد بود .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

افترا.می توانید تحت عنوان افترا و اعاده حیثیت از وی شکایت کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر به صراحت تهمت زنا زده باشد قذف است در غیر این صورت صرف دوشیزه نبودن تهمت و افترا است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دوشیزه نبودن علل مختلفی دارد لذا این مورد ( تدلیس) افترا محسوب می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هیچ کدام نیست و صرفا یک ادعای حقوقی است همچنین وصف کیفری ندارد

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

به اتهام اعاده حیثیت میتونید اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توضیحات با احراز سو نیت افترا