مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

سلام بنده چند روز پیش خودرویی خریداری کردم که بعد فهمیدم فروشنده دلال میباشد و قیمت خودرو 10 میلیون بالاتر به من فروخته و الان کارت سوخت و بیمه نامه هم به من نداده از طرفی هم در دفترخانه تفویض وکالت به من دادن و اینکه بعد من متوجه شدم صاحب قبلی همسر دوستم هست میخوام بدونم میتونم مبلغ اضافه رو از دلال پس بگیرم یعنی اینکه همسر دوستم میتونه وکالت خودشو باطل کنه که من بتونم از اون طریق اضافه پرداختی رو پس بگیرم یا خیر .
در ضمن کل مبلغ رو به دلال پرداخت کردم .
ممنونم از پاسخگویتون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قرارداد بین شما و حق فسخ برای شما تعریف شده و مغبون شده اید و این غبن فاحش باشد می توانید از خیار غبن استفاده و فورا معامله را فسخ نماید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

از طریق خیار غبن فسخ میتونی شکایت کنی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .با استناد به خیار غبن فاحش می توانید تقاضای فسخ ومتعاقب تایید فسخ را از دادگاه بنمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد به سبب غبن فاحش اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بدهید.