مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت اجرای عدم رعایت مصلحت موکل در عقد وکالت

ضمانت اجرای عدم رعایت مصلحت موکل در عقد وکالت با نظر داشت به رویه قضایی؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتی که وکیل در اقدامات خویش رعایت مصلحت موکل را نکند اقدامات وکیل فضولی بوده و قابلیت ابطال دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اثبات بشه رعایت نشده می توانید هست ت بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عدم قطع رغایت مصلحت موکل میتواند هم موجب بطلان عمل انجام شده به واسطه وکالت باشد و هم حساب دوران وکالت تسویه گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با اثبات فًولی بوده و قابلیت ابطال و عزل وکیل را دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اقدامات وکیل غیر نافذ و قابل ابطال است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید ثابت کنید موجب ابطال اقدام وکیل میشود و علاوه بر این شما میتوانید حق الوکاله هم پس بگیرید