مشاوره حقوقی رایگان - خریدار ماشین

با سلام خسته نباشید، بنده یک ماشین خریداری کردم که قبل من دست دو نفر غیر من چرخیده و بنده خریدار سوم هستم و شخصی که من ازش خرید کردم نه وکالت داره و نه سند به اسم اونه ما تو بنگاه معامله سند قید کردیم یک ماهه باید سند زده بشه و الان دوماه که منو دارن بهم دروغ میگن و سند نزدن باید چکار کنم بنظر شما میتونم شکایت کنم با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک بدهید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بلید علیه فروشنده و صاحب سند ، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله می توانید طرح دعوی مناسب را مطرح و پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکالت فروش نداشته میتوانید از او شکایت کنید از بنگاه هم به عنوان معاونت در جرم شکایت کنید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر قولنامه های اشخاص قبلی رو دارین الزام بع تنظیم سند مطرح کنین در غیر این صورت الزام به انجام تعهد رو از دادگاه بخواین

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند و فک پلاک بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید