مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام وقت بخیرمن 3سال از نمایشگاه خودرو خریدم متاسفانه برایم سند نمیزنن من باماشینم تصادف کردم صاحب ماشین نمیاد می‌گوید 10 میلیون بده بیام آزاد کنن قولنامه وکل مدارک دستمه به جز شکایت چیکار کنم من خستم کرد ممنون

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به تنظیم سند بطرف مالک و فروشنده مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و ایادی قبلی اقامه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید اقدام به شکایت از آنان کنبد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند بدهبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
دادخواست الزام به فک پلاک علیه فروشنده و مالک اصلی مطرح نمایید....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قولنامه و قراردادی که فیما بین شما و فروشنده منعقد شده است بایستی مورد مداقه قرار گیرد تا بتوان با مطالعه مفاد قرارداد ، الزام فروشنده به ایفای تعهد را به دست بیاید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست نسبت به طرفیت فروشنده و اشخاص قبلی دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به سند رسمی دهید راحت و سریع به نتیجه میرسید البته کارت ماشین و صاحب کارت ماشین برای ازاد کردن ماشین کفایت میکند

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

داخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به دادگاه تقدیم کنید و بعد میتونید به عنوان مالک اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام یا شکایت کنید ی به همین منوال گذران کنید

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام. باید قبلاالزام به تنظیم سند را از فروشنده طلب میکردید.الان هم باید همین اقدام را بفوریت خودتان یا با گرفتن وکیل برای سرعت امور انجام دهید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده ثبت نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست الزام به تعویض پلاک خودروبدهید وجبران ضرروزیان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ثابت نمایید خودرو را خریداری نموده ایی ازاد میگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پول بدهید تا آزاد شود بعد دادخواست مطالبه وجه دهید برای خودرو نیز دادخواست الزام به تنظیم سند و فک و تعویض پلاک دهید.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر قرارداد خرید دارید بایستی طرف را ملزم به انتقال سند به نام نمایید البته قبل از آن با اظهارنامه بخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فقط از طریق شکایت امکان پذیر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده وابادی قبلی را مطرح نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست الزام به تنظيم سند رسمي نمايد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، فروشنده‌ی خودرو موظف است در اسرع وقت، سند خودرو را به نام شما به عنوان خریدار منتقل کند. در صورتی که کمپانی خودرو، سند را به فروشنده‌ی شما ندهد، شما نمی‌توانید خودرو را به عنوان مالک آن استفاده کنید و در صورت تصادف، از بیمه هم پوشش نخواهید داشت.

در مورد درخواست برای آزاد کردن خودرو، پرداخت مبلغ برای آزادی خودرو قابل قبول نیست و شما نمی‌توانید به این شکل از توقیف خودرو خود خلاص شوید. بهترین راه حل این است که با فروشنده‌ی خودرو تماس بگیرید و سعی کنید به صورت دوستانه، این مشکل را حل کنید. در صورتی که فروشنده همکاری نکند، می‌توانید با مراجع قضایی و حقوقی در این زمینه اقدام کنید و حق خود را به دست آورید.